Wij zijn het ClickF1 team!

Alice Erens - Directeur

Alice heeft haar opleiding in de creatieve industrie. In 1994 werd ze docent beeldende kunst voor kinderen en jongeren in welzijn en onderwijs. Sindsdien is ze initiator van projecten om de toekomst van jeugd te versterken. In de afgelopen 25 jaar werkte ze voor verschillende organisaties in onderwijs en welzijn als projectleider en educatie-ontwikkelaar. In de afgelopen 10 jaar heeft ze ervaring opgedaan met het ontwikkelen van digitale onderwijsomgevingen in gesloten instellingen en scholen. Met een netwerk van partners ontwikkelt ze blended leeromgevingen, websites, beveiligde digitale omgevingen en trainingen voor jongeren en professionals om met deze blended leeromgevingen te werken.

Sander Falise, technisch ontwerper op vaste projectbasis.

Sander is de architect en programmeur van het Real Life platform, de BLEEP tool en het platform en is webdeveloper van alle websites van Click F1. Sinds 1995 bouwt Sander websites en apps door middel van Php, JavaScript, ReactJs en Wordpress.

Jolanda Verdonk - Back office

Jolanda is vanaf de start van Click F1 onze rots in de branding wat betreft het financiƫle beheer van de organisatie. Jolanda verzorgt de boekhouding en zorgt voor alle randvoorwaarden als het afsluiten van verzekeringen en beheer van de loonadministratie. Daarnaast adviseert Jolanda de directie in het nemen van financiƫle beslissingen en het beheren van de jaarbegroting.

Max ter Beek - Projectleider, trainer en workshopbegeleider 

Als projectcoördinator, trainer en workshop begeleider gaat Max het gesprek aan met de jongeren door middel van creatieve digitale media. Door nieuwe technieken te gebruiken zien jongeren in dat zij in staat zijn te werken met media die voor hen onbekend is. Het zelfvertrouwen dat je nieuwe media eigen kan maken is noodzakelijk in onze 21e eeuw.

 

 Jeroen van Gelderen, functioneel beheerder op vaste projectbasis

Jeroen is ontwerper van het Chromebook- systeem en de beveiligde omgevingen. Jeroen verzorgt devices en beveiligde onderwijssystemen voor tal van onderwijsorganisaties in Nederland.

Romy van den Broek - Projectcoördinator 

Romy is bij Click F1 begonnen als stagiaire marketing en communicatie in 2020. Na een stage vol plezier is Romy doorgegroeid als vaste medewerker. Romy is veel betrokken bij de projecten MediaWise en BLEEP. Hierbij is ze vooral bezig met het onderhouden van de sites. Bij BLEEP is ze bezig met het opzetten van het systeem. Wat ze vooral leuk vindt zijn de verschillende groepen mensen waar ze mee werkt en de veelzijdigheid van haar werkzaamheden.