Wij zijn het ClickF1 team!

Alice Erens - Directeur

Alice heeft haar opleiding in de creatieve industrie. In 1994 werd ze docent beeldende kunst voor kinderen en jongeren in welzijn en onderwijs. Sindsdien is ze initiator van projecten om de toekomst van jeugd te versterken. In de afgelopen 25 jaar werkte ze voor verschillende organisaties in onderwijs en welzijn als projectleider en educatie-ontwikkelaar. In de afgelopen 10 jaar heeft ze ervaring opgedaan met het ontwikkelen van digitale onderwijsomgevingen in gesloten instellingen en scholen. Met een netwerk van partners ontwikkelt ze blended leeromgevingen, websites, beveiligde digitale omgevingen en trainingen voor jongeren en professionals om met deze blended leeromgevingen te werken.

Michel Hobbij - Oprichter, beleidsmedewerker bij Clickf1 Amsterdam

Michel is een van de oprichters van Click F1. Eerder werkend als beleidsmedewerker bij Amsterdam Welzijn Oost is hij specialist in het werken in het sociaal domein. Binnen Click F1 heeft hij de afgelopen jaren voor ons en voor tal van Amsterdamse organisaties gewerkt als bestuurder, kwartiermaker en adviseur. Michel is daarnaast een wereldreiziger, getalenteerd fotograaf en breed geïnteresseerd in cultuur. Dit vormt voor onze organisatie een goede basis om vanuit een veelheid aan perspectieven te kunnen werken.

Jolanda Verdonk - Back office

Jolanda is vanaf de start van Click F1 onze rots in de branding wat betreft het financiƫle beheer van de organisatie. Jolanda verzorgt de boekhouding en zorgt voor alle randvoorwaarden als het afsluiten van verzekeringen en beheer van de loonadministratie. Daarnaast adviseert Jolanda de directie in het nemen van financiƫle beslissingen en het beheren van de jaarbegroting.

Max ter Beek - Projectcoördinator, trainer en workshopbegeleider Click F1

Als projectcoördinator, trainer en workshop begeleider gaat Max het gesprek aan met de jongeren door middel van creatieve digitale media. Door nieuwe technieken te gebruiken zien jongeren in dat zij in staat zijn te werken met media die voor hen onbekend is. Het zelfvertrouwen dat je nieuwe media eigen kan maken is noodzakelijk in onze 21e eeuw.

Demi van Wanrooij  - Projectcoördinator

Binnen Click F1 is Demi projectcoördinator. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van media educatie en het geven van workshops voor kinderen op basisscholen en jongeren in gesloten instellingen. Het directe contact met de doelgroep is wat haar werk zo leuk maakt!

Romy van den Broek - Werknemer

Romy is bij Click F1 begonnen als stagiaire marketing en communicatie in 2020. Na een stage vol plezier is Romy doorgegroeid als vaste medewerker. Romy is veel betrokken bij de projecten MediaWise en BLEEP. Hierbij is ze vooral bezig met het onderhouden van de sites. Bij BLEEP is ze bezig met het opzetten van het systeem. Wat ze vooral leuk vindt zijn de verschillende groepen mensen waar ze mee werkt en de veelzijdigheid van haar werkzaamheden.