Wie zijn wij?

Click F1 ontwikkelt en implementeert educatieprogramma's en concepten voor sociaal maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijsinstellingen die zich met volle overtuiging inzetten voor het welzijn, de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen en jongeren.

Met Interventies rond communicatie en participatie door middel van media en  cultuur investeren wij direct en indirect in de toekomst van kinderen en jongeren. Dit zijn belangrijke dragers waarmee kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier dagelijks uitdrukken. Hiermee bereiken we een brede groep kinderen en jongeren en inspireren wij hen om hun talenten leren te herkennen en te versterken. 

Wij ontwikkelen zowel nationale als Europese concepten waar het kind en de jongere altijd centraal staat. Dit doen wij op eigen initiatief, maar ook in opdracht van overheden, het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven. Voor ieder project zoeken wij de beste partners met specifieke kennis en directe verbindingen met de doelgroep. 

Image

Missie

Empowering the future
.

Niet iedereen groeit op met gelijke kansen voor de toekomst. Overal wonen kinderen en jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling. Click F1 droomt niet alleen over een maatschappij waarin zij hun kwaliteiten maximaal kunnen benutten, maar komt ook met concrete handvatten en acties voor oplossingen.

Interventies rond communicatie en participatie. Hiermee inspireren en stimuleren wij kinderen en jongeren om zich verder te ontwikkelen en te versterken. Wij richten ons niet alleen op het empoweren van kinderen en jongeren, maar ook op iedereen die direct of indirect met kinderen en jongeren werkt.

 

Kom jij ons team versterken?

 

Voor onze projecten Straatbeelden en Mediawise zoeken wij elk half jaar nieuwe MBO en HBO stagiaires. Wij zijn een gecertificeerd leerwerkbedrijf aangesloten bij het GOC.

Neem voor meer informatie contact op met:

Alice Erens
Mail: aerens@clickf1.nl